Sebastians verden PDF Print E-mail

Filmen "Sebastians Verden" er basert på romanen med samme navn av Knut Møller-Lien.Knut Møller-Lien debuterer også som spillefilmregissør og hovedrollen som Sebastian spilles av den svenske skuespilleren Andreas Wilson kjent fra bla. den svenske Oscar-nominerte filmen ”Ondskan”.

Sebastians Verden handler om et kynisk miljø i Oslo, hvor unge menn selger seg for å leve et luksuriøst liv. Sebastian, hovedpersonen i historien, er imidlertid ikke fornøyd med situasjonen, og legger en snedig, men også svært kynisk plan for å oppnå rikdom og suksess på kort tid. Han skyr ingen midler i jakten på penger, men viser seg også fra en mykere og gavmild side i forhold til sine nærmeste.

Jeg spiller Sebastians fortrolige homofile venn Willhem som er en eldre milliardær som er svært så spandabel av seg når det gjelder den unge Sebastian. Filmen spilles inn i både Norge, Spania, Thailand og Frankrike.

På rollelisten finner vi også Camilla Malmquist Harket, Christian Strand, Geir Morstad, Brede Bøe, Johannes Brun, Christoffer Staib og Marlina Bjørneboe.

 

Bilder fra filmen

Kjøp filmen her